Fem campingprylar

Håller ni med om att en stor del av campingen är att införskaffa alla campingprylar? Vi tycker det och här kommer några intressanta saker att införskaffa om man vill.

Smarta bestick

När man är ute på en mer spartansk campingtur är det smart att spara vikt och plats med en smart bestickkombination som exempelvis

Urberg Camping Cutlery

Campingpryl 1 - Campingbestick från Urberg
Smarta bestick från Urberg

Gaffel, kniv, sked och kapsylöppnare – med Camping Cutlery från Urberg har du allt i ett! Perfekt att ta med på vandringen eller utflykten när utrymmet i packningen är begränsat. Med nyckelringen fäster du enkelt besticken på dina andra prylar eller direkt på väskan.

Köp Urberg Camping Cutlery hos Outnorth

Skönt att sitta!

Något vi lärt oss under våra campingår är att det är riktigt skönt att sjunka ner i något bekvämt att sitta i efter en lång dag.

Arctic Tern Deluxe Camping Chair

Campingpryl 2 - Campingstol från Arctic Tern
Skön campingstol från Arctic Tern

Den här stolen är lyxigt skön, tar liten plats ihopfälld och är dessutom enkel att fälla ihop, klockren att ta med sig på campingen när man har tillgång till bil.

Köp Arctic Tern Deluxe Camping Chair hos Outnorth

Bekvämt att sova

Liggunderlaget är ett viktigt hjälpmedel för att få den vila som behövs för att orka en utmattande dag, tänk på vikt, storlek och möjlighet att komprimera för transport.

Campingpryl 3 - Liggunderlag från Thermarest
Ett skönt liggunderlag från Thermarest

Thermarest Z-Lite Solar är det lättaste och mest kompakta liggunderlaget med slutna celler från Thermarest. Tillverkad av ett helt nytt skum som är mjukare på toppen men lite hårdare i botten för ökad hållbarhet.

Köp Thermarest Z-lite Sol Regular hos Outnorth

Två till campingprylar

En riktigt bra och vass kniv

Alla har vi haft en Morakniv, originalet som fortsätter leverera riktigt bra knivar.

Morakniv BushCraft

Campingpryl 4 - Kniv från Morakniv
Vass Morakniv

Bushcraft Black är med sitt 3,2 mm tjocka blad en av de mest rejäla knivarna i Moras sortiment. Bladet är tillverkat av kolstål och har en svart rostskyddande beläggning. Bladets vassa ryggslipning är speciellt framtagen för att användas med tändstål. Svart skaft med friktionsgrepp.

Köp Morakniv BushCraft Survival hos Outnorth

En äkta Termos

Varmt vatten finns det alltid användning för, att dricka, laga mat eller bara diska. Med en bra Termos har man alltid tillgång till varmvätska, om man ser till att fylla på vill säga. Hur många ggr har inte kaffet smakat precis så bra som man hoppades när man tog sig en kopp när suget var som störst?

Thermos Travel Pro 0,4L

Campingprylar 5 - Termos från Thermos
En äkta termos från Thermos

Travel Pro 0,4L är en lätt ståltermos med ett snäpplock. Den är lätt att rengöra och smidig att dricka ur.

Köp Thermos Travel Pro 0,4L hos Outnorth

Några populära inlägg hos oss

Tältguiden
Planera camping

Några butiker vi gillar som ni kan hitta dessa produkter eller liknande hos

addnature
Outnorth

Liknande inlägg:
Utomhuskök

Har du några campingprylar du rekommenderar dina campingkollegor att ta med i packningen, eller har du några synpunkter på de vi tagit upp? Skriv gärna en kommentar nedan.

Lämna en kommentar