Slitstarka regnkläder till barnen inför hösten

Dag börjar dra ihop sig till höst och lite blötare väder, se till att du och dina barn har bra och hållbara regnkläder för höstens aktiviteter. Eftersom barnen oftast rör på sig mer än vuxna så är det viktigt med god passform och att regnkläderna för barnen är slitstarka. Det vore ju tråkigt om man begränsade barnens kreativitet och glädje på grund av dåliga kläder!

Ett regnplagg ska passa för många olika aktiviteter, skogspromenader, en dag på dagis eller lite tuffare som bergsklättring. De får dessutom gärna vara snälla mot plånboken också. Nedan listar vi några omtyckta alternativ på Internet.

Simlångsdalen PU Set Kids

Simlångsdalen PU Set Kids från Urberg är ett regnställ för barn, tillverkat i vattentätt PU material. Regnjackan har dragkedja med tryckknappar över som hindrar väta från att komma in den vägen. Det finns även en avtagbar huva som fästes med tryckknappar för att den snabbt ska kunna dras av om olyckan är framme. Resår i nederkant och ärmslut motverkar väta från att leta sig in även där och reflexerna runt ärmarna ökar synligheten. Regnbyxorna har justerbara hängslen i resår och tryckknappar i sidorna för att kunna reglera storleken. I byxslutet finns även där en resår och fotrem som hindrar att byxorna glider upp, samt reflexer runt benen.

Simlångsdalen PU Set Kids
Simlångsdalen PU Set Kids

Nallo PU Rainset Junior

Nallo PU Rainset Junior från Urberg är ett färgglatt regnställ för barn. Både jackan och byxorna har en ledig passform för att barnet ska kunna ha en tjockare tröja och byxor inunder. Alla kritiska sömmar är svetsade och i byxans nederkant finns en ställbar resår som förhindrar att byxorna glider upp under bus och lek.

Nallo PU Rainset Junior
Nallo PU Rainset Junior

Boardman Kids Set 3

Boardman Kids Set 3 från Didriksons är ett 100% vind- och vattentätt set med svetsade sömmar tillverkat i Galon® perfekt för lek i regn där ingenting får hindra ens fantasi och viktiga uppdrag. Setet har synliga reflexer 360 grader vilket gör det praktiskt även under den mörkare årstiden. Jackan har en avtagbar huva för extra säkerhet som du kan justera i storlek med hjälp av kardborre. Byxan har extra förstärkning vid knäna och ett liv av fleece för extra värme och en bekväm passform.

Boardman Kids Set 3
Boardman Kids Set 3

Sandviken Kid’s Rain Set

Sandviken Kid’s Rain Set från Urberg är ett varmfodrat regnställ för barn tillverkat i vattentätt PU-material. Övre delen av jackan har mjukt och värmande fleecefoder samt två handfickor och en avtagbar huva. Byxorna har bib i fleece med justerbar kardborreknäppning på axlarna och invändigt fleecefoder hela vägen ner till byxsluten. Ställbar resår under foten och lång dragkedja mitt fram för enkel av- och påklädnad.

Sandviken Kid's Rain Set
Sandviken Kid’s Rain Set

Hur har vi listat dessa regnkläder för barn?

Vi har tittat på användarrecensioner och läst på om varumärken och leverantörer och kommit fram till att dessa regnkläder för barn ger bra värde för pengarna. Både ur perspektivet användbarhet och pris. Det är viktigt för oss att barnen inte begränsas i sin fantasi och dagliga upptäckande. Så vi lyssnar på vad användarna säger. Trots det så är det inte säkert att just ditt barn älskar dessa, men då finns det många fler alternativ att prova!

Ha det gott i regnet! Det finns inget dåligt väder och så vidare….

Här hittar du våra artiklar om regnkläder, missa inte vår artikel om gummistövlar för barnen

Läs mer: Bra underställ till barn

Lämna en kommentar