Hitta rätt vattenflaska för varje campingresa!

Detta innehåll är sponsrat

Ingenting är viktigare när du campar än färskt vatten. Därför hör en dricksflaska till grundutrustningen för varje campingtur. Men det är oftast där problemen börjar. Utbudet av dryckesflaskor av hög kvalitet är stort. Det är viktigt att du först funderar noga på hur omfattande dina resor ska vara och vilket väder du ska resa i. En flaska för en lugn campingtur på försommaren tillverkas på ett annat sätt än ett dryckessystem för en flerdagarstur i svindlande värme. Men man kan även vilja sätta en personlig touch på vattenflaskan genom att exempelvis låta tillverka företagspresenter i form av en vattenflaska! På så sätt kan du ge dig själv och dina anställda en praktisk vattenflaska som passar lika bra för joggingturen som på campingresan!

Vattenflaskor för ryggsäcken

En vanlig flaska är i regel helt tillräcklig. Andra mer avancerade vätskesystem i ryggsäckar kan vara bättre för långa vandringar eller campingturer under mer extrema förhållanden. Men det finns också stora skillnader mellan flaskorna. Beroende på din miljö kan materialet också spela en viktig roll. För tung användning är flaskor av aluminium att föredra. Om du absolut måste vara uppmärksam på vikten eller om flaskan ska ha en isolerande effekt är det bättre att välja lämpliga dricksflaskor i plast. På så sätt kan du välja rätt vattenflaska för varje tur. En vattenflaska med hake rekommenderas starkt eftersom de enkelt kan tas med oberoende av ryggsäckens fack!

På tur med en vattenflaska

När du har bestämt dig för en lämplig modell kan du naturligtvis köpa ytterligare tillbehör till de olika flaskorna. Om du är ute och campar eller vandrar med andra kan en vattenflaska med logo vara ett bra alternativ. Det kan vara alltifrån företags eller avdelnings logotyp. På så vis vet du att enkelt vilken flaska som tillhör just dig samtidigt som du får en personlig känsla. En bra vattenflaska gör inte bara rundturen bekvämare, utan gör också att det nästan automatiskt blir en reflex att dricka vilket är extremt viktigt under heta sommardagar.

Vattenflaskor som företagspresent

Hållbara företagspresenter är ett bra sätt att visa dina affärskontakter att de uppskattas. En vattenflaska är något som dina medarbetare garanterat kommer att använda till skillnad från andra typer av presenter. Du kan fira flera års samarbete eller ge en ny kollega en bra start. Det fina med företagspresenter som dessa är att de ofta är dubbelt användbara: som en present och som ett marknadsföringsverktyg! Slutligen är det alltid trevligt när din gåva inte glöms bort direkt, och kommer garanterat vara en framgång hos såväl anställda som kunder!

Lämna en kommentar