Amsterdam på Vintern Långfärdsskridskoåkare

Bästa långfärdsskridskorna 2024

Det finns många olika varianter av långfärdsskridskor att välja på när man vill ut på isarna. Det finns olika märken och typer som alla har olika egenskaper för att passa åkaren på olika sätt. Kraven på långfärdsskridskor skiljer sig åt. Vi utgår från de långfärdsskridskor som användarna tycker bäst om för att få fram bästa …

Läs mer

Lundhags - Fleet

Lundhags – Fleet

Turskridsko för hela familjen med bindning för vanliga kängor. Innovativ pivotupphängd infästning av skenan, tillverkad i rostfritt stål från Sandvik. Samma åkradie oavsett temperatur, 30 meter.

Isvidda - Trekking

Isvidda – Trekking

Isvidda Trekking är en långfärdsskridsko lämplig för dig som utan att spräcka utrustningsbudgeten vill testa om just långfärdsskridsko är din grej. Det är bra basskridsko till ett mycket attraktivt pris. Skridskon använder sig av en justerbar universalbindning som låter dig åka med vilka stabilare kängor som helst. Bindningarnas placering kan justeras för att du ska få bästa passformen på dina kängor och rätt balans i åkningen.

Zandstra - NIS Exercise

Zandstra – NIS Exercise

Nis Excerise är en långfärdsskridsko med Rottefella NNN Exercisebinding, som passar både nybörjare och mer erfarna åkare. Den är lätt men samtidigt stabil, skentjockleken är 1,25 mm och åkradien 35 m.

Lundhags - T-Skate NNN BC

Lundhags – T-Skate NNN BC

Helt ny allround-skridsko som fungerar på alla typer av isar. T-skate har en innovativ pivotupphängd infästning av skenan. Konstruktionen gör att skridskon har samma åkradie oavsett temperatur, 28 meter. 100 % svensktillverkad av återvunnet material och 100 % återvinningsbar. Levereras med Rottefella NNN BC-bindning.

Lundhags - T-Skate

Lundhags – T-Skate

Helt ny allround-skridsko som fungerar på alla typer av isar. T-skate har en innovativ pivotupphängd infästning av skenan. Konstruktionen gör att skridskon har samma åkradie oavsett temperatur, 28 meter. 100 % svensktillverkad av återvunnet material och 100 % återvinningsbar. Levereras utan bindning.