Tips för att undvika myggor på camping

Tips för att undvika myggor på camping

Sommar och sol innebär också ofta surrande myggor som kan förstöra campingupplevelsen. Att sova utomhus under myggsäsongen kan vara särskilt utmanande, men det finns effektiva sätt att undvika myggor i camping och hålla dem borta från din plats. Här är våra bästa tips för att hålla myggor borta från din campingplats och för att bekämpa …

Läs mer

ENO - Guardian Bug Net

ENO – Guardian Bug Net

Guardian Bug Net från ENO är perfekt när du vill vila lugnt och skönt i din hammock utan myggor och insekter som stör. Väger endast 454 gram och är därför enkel att bära med dig. Den är också enkel att sätta upp vilket minimerar tiden bland störande myggor. Inbyggd kompressionssäck gör det enkelt att ta med detta myggnät och gör att den blir omöjlig att tappa bort. Fungerar perfekt tillsammans med alla hammockar från ENO.

Exped - Travel Wedge II Plus

Exped – Travel Wedge II Plus

Travel Wedge II Plus från Exped är ett lätt myggnät för 2 personer för utomhusbruk. Det slitstarka grundskiktet tätar golvet och håller ute alla typer av insekter. Två korsade stänger i taket ökar inredningsytan och det grå nätet erbjuder obegränsade vyer.