Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Bästa värmesulor 2023 – håller dina fötter både varma och torra!

1. Heat Experience APP Controlled Heated Insoles 2. Alpenheat Värmesulor Wireless Hotsole 3. Heat experience Heated Insoles
Heat Experience APP Controlled Heated Insoles Alpenheat Värmesulor Wireless Hotsole Heat experience Heated Insoles

Bästa värmesulor 2023 – Med ett par värmesulor kan du hålla dina fötter varma i dina skor. De kan komma till stor användning när du är ute en längre tid i kylan. Detta kan exempelvis vara när du är ute och vandrar i snön, jagar ute i skogen eller befinner dig i stallet en kall dag.

Oavsett vad det är du är ute och gör i väder med lägre temperaturer så är värmesulor ett smart alternativ. Vilka värmesulor borde du köpa? Här nedan listar vi våra favoriter!

Topp 3 värmesulor bäst i test 2023

1. Vår vinnare! Heat Experience APP Controlled Heated Insoles

 • Integrerat batteri
 • Kan styras via app och fjärrkontroll
 • Stötdämpande
 • Unisex

Heat experience APP Controlled är ett par värmesulor av mycket hög kvalitet och goda egenskaper. Det är ett par uppladdningsbara värmesulor och även helt trådlösa i en unisexmodell. De är mycket smidiga att använda då du kan justera sulornas värme genom en app.

Förutom att kontrollera temperaturen i denna app kan du även hålla koll på sulornas batterinivå och batteritid, vilket är perfekt om du är ute och vandrar eller åker skidor. Du kan även styra det från en fjärrkontroll om det är någonting du föredrar.

Designen ger dig ett mycket bra stöd under hela foten och i hälen finns det även en inbyggd gel som fungerar på ett stötdämpande sätt. Sulorna ger en mycket bra ventilation som gör att dina fötter kan hålla sig torra hela dagen.

Batteriet är integrerat i sulan så det är ingenting du behöver oroa dig för att trampa på. Detta batteri är mycket tunt och ger sulorna en tjocklek på 7 millimeter vid tårna och 14 vid mitten av foten. Om batteriet skulle ta slut kan du enkelt ladda dem igen via USB i din bil, powerbank eller ett vanligt eluttag i det hem. Tack vare dessa funktioner gör det inget om du tillexempel råkat glömma att ladda de eller inte hunnit.

Batteritiden kan hålla i upp till 7 timmar men kan dessvärre inte hålla lika länge om du befinner dig i extremkyla. Värmesulorna finns tillgängliga i flera olika storlekar vilket gör det lätt för dig att kunna hitta sulan som passar din sko och fot perfekt.

 • 2.195,00 kr 1.646,00 kr
 • 2.195,00 kr 1.646,00 kr
 • 2.195,00 kr 1.866,00 kr

2. Alpenheat Värmesulor Wireless Hotsole – Med inbyggda värmeelement!

 • Trådlösa
 • Trådlös fjärrkontroll
 • 3-9.5 timmars värme
 • Justera värmen i 3 olika steg

Alpenheat Värmesulor Wireless Hotsole är ett par helt trådlösa värmesulor och det tack vare de integrerade och uppladdningsbara batterierna de är utrustade med.

Skumsulan har inbyggda värmeelement i tådelen och temperaturen kan du justera i tre olika nivåer. Du kan justera detta med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen som har en nyckelringsknippa så du kan enkelt hänga den på bilnycklarna om du vill det.

Dessa värmesulor kommer i två storlekar, S/M(35-40) och L/XL (41-46). Detta för att du på ett enkelt sätt ska kunna välja vilken storlek som passar dig.

Sulorna kan hålla värmen i mellan 3 och 9,5 timmar beroende på den värmenivån du använder och andra temperaturer runt omkring. Du kan dessutom snabbt och effektivt ladda dem med hjälp av ett eluttag och laddaren som medföljer.

3. Heat experience Heated Insoles – 3 olika temperaturnivåer!

 • Trådlösa
 • Styrs via fjärrkontroll
 • Laddas via vägguttag, i bilen eller powerbank
 • Upp till 6 timmars batteritid

Heat Experience Heated Insoles är ett par värmesulor som är både trådlösa och uppladdningsbara. Värmen går att kontrolleras på ett mycket smidigt sätt genom fjärrkontrollen du får med, den är formad som en nyckelring och kan enkelt knipsas fast på dina nycklar.

Batteriet i sulorna är omärkbara och väldigt små. Du kan ladda dessa sulor på ett mycket smidigt sätt via ett eluttag i väggen hemma, i bilen eller med hjälp av en powerbank. Med ett fulladdat batteri kan du hålla dina fötter varma i upp till sex timmar.

Sulan är utformad på ett smart sätt med en gel-häl som ger dig extra komfort och stötdämpning. Dina fötter kommer garanterat hållas både varma och torra tack vare ventilationshålen som även distribuerar värmen på ett smidigt sätt.

Dessa är en unisexmodell och kommer i många olika storlekar så du enkelt kan hitta den rätta för just din sko.

 • 379,00 kr
 • 495,00 kr 396,00 kr
 • 1.595,00 kr 1.196,00 kr
 • 1.595,00 kr 1.196,00 kr

3 vanliga frågor om värmesulor:

När kan man använda värmesulor?

Det bästa tillfället att använda värmesulor är framförallt när det är kallt ute, de håller dig både varm och torr om fötterna. Det är vanligt att värmesulor används av de som befinner sig i fjällen eller vandrar bland andra kalla områden. Men du kan självklart använda de när du känner dig frusen om fötterna, oavsett vart du är eller vad du ska göra.

Kan man tvätta värmesulor?

Du kan på ett mycket enkelt sätt rengöra dina värmesulor med hjälp av lite diskmedel och en trasa. Däremot är det inte vanligt att man brukar kunna tvätta de i tvättmaskinen, du bör läsa instruktionerna som med kommer för att kunna hålla de i bästa skick. De brukar även vara tillverkade utav speciella material som håller all typ av smuts och bakterier borta.

Finns det värmesulor som inte behöver laddas?

Det finns andra alternativ för dig som kanske inte vill ha ett par laddningsbara värmesulor. Exempelvis sulor som går att värma i ugnen eller små kuddar som du kan placera för tårna. Du kan på ett mycket naturligt sätt värme sulor eller ett par sockor som har små räfflor eller kristaller som kommer hjälpa dig att få igång blodcirkulationen.

Källor:

https://www.fitnessfrank,se/friluftsklader/varmesulor

https://www.outdoor,se/varmesulor

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa värmesulorna

Outnorth
PN Jakt

Lämna en kommentar