Bostadszonen, en flexibel bostadsportal

Människan har många olika stadier i livet där krav på vad man arbetar med, vilka man umgås med, var man föredrar att bo och hur man föredrar att bo varierar genom åren.

En flexibilitet i bostadsmarknaden är därför bra som kan passa allas olika preferenser. När man söker ett boende måste man först fundera på var man vill bo. Här kan faktorer som arbete, familjesituation, var i staden man vill bo eller om man föredrar närhet till naturen att spela stor roll.

BostadsZonen är en bostadsportal där du kan du hyra ut din bostad utan kostnad. Du kan lägga upp en bostadsannons utan extra kostnad när det är dags för uthyrning. Det ska vara enkelt för dig att du hyra ut din bostad snabbt, oavsett om du är en privatperson eller en privat hyresvärd. Det gäller allt från rum, hus, radhus eller lägenheter.

När din bostadsannons är upplagd får du automatiskt ett mail när en bostadssökande visar intresse för ditt hyresobjekt.

BostadsZonen är flexibel eftersom det inte finns en mellanhand som styr annonserna och detta gör det enklare för hyresvärdar att att kommunicera med bostadssökande via deras portal. Det är ett bra val för dig som letar efter ett boende i Sverige med mycket historia.

Boende för alla

Du kan söka bland olika platser, boendeformer och perioder som passar dig. Det finns även  rum eller andra bostäder som är möblerade, vilket underlättar för alla som söker något tillfälligt. Du kan hitta bostäder som rum i ett boende med andra, lägenheter, villor, hus och sommarstugor. Några alternativ gäller för kortare perioder, som några enstaka månader, medan andra riktar sig till de som söker för en längre period.

Alla annonser kontrolleras av BostadsZonen, vare sig annonsen är specifikt framtagen för deras portal eller om den även är publicerad på en annan bostadsportal.

Bostadszonen har även recensioner och att läsa recensioner från tidigare hyresgäster i en viss lägenhet eller ett visst hus kan också ge dig en bättre bild av hur det skulle vara att bo där. Du kan enkelt hitta recensioner på portalen genom att klicka på kartan. Detta kan ge dig en mer subjektiv bild av boendet och dess närområde. Vare sig du vill hyra ut din bostad under en kortare eller en längre tid kan du hitta rätt hyresgäst till din bostad. Lägg in de kriterier du önskar och de som söker får då en tydlig bild av vad som gäller angående hyrestid, hyra, ifall det krävs deposition och få lite information om läge och storlek på bostad. För hyresgästen ger detta en klar bild av vad som erbjuds och gör det lättare att välja boende.

Lämna en kommentar