Bästa myggmedlet

Bästa myggmedlet 2021 – slipp myggbett under sommaren!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Bästa myggmedlet 2021 – Sommaren är något som många ser fram emot, men med den vackra sommaren kommer också mygg. Att sitta ute under sommarkvällarna kan låta underbart i teorin, men i praktiken innebär det dock att du riskerar att bli uppäten av mygg. Det kan skapa en ordentlig klåda, …

Läs mer

Mygga - Roll On

Mygga – Roll On

Låt inte ettriga myggor och andra stickande insekter förstöra för dig. MyggA skyddar effektivt både i Sverige och på mer exotiska platser runt om i världen. Med MyggA får du också ett skydd mot otrevliga fästingar eftersom MyggA väsentligt minskar risken för att bli biten

Mygga - After Bite Insect Gel

Mygga – After Bite Insect Gel

Populärt insektsgel från MyggA. Denna trögflytande gel lugnar klådan och irritationen som uppstår om du blivit biten av myggor eller varit i kontakt med brännässlor eller brännmaneter. Gelen är lätt att stryka på huden, har en behaglig doft och konsistens och innehåller enbart naturliga ingredienser. Innehåll: 50 ml.

Mygga - Mosquito Stick

Mygga – Mosquito Stick

Låt inte ettriga myggor och andra stickande insekter förstöra för dig. MyggA Mosquito Stick skyddar effektivt både i Sverige och på mer exotiska platser runt om i världen. Med MyggA får du också ett skydd mot otrevliga fästingar eftersom MyggA väsentligt minskar risken för att bli biten.

Mygga - Mosquito Spray

Mygga – Mosquito Spray

Populära MyggA i sprayform. Skyddar effektivt mot mygg både i Sverige men också mer exotiska platser runt om i världen. Detta spray är lätt att applicera på huden och ger en bra täckning. Med MyggA får du också ett skydd mot otrevliga fästingar eftersom MyggA väsentligt minskar risken för att bli biten. Den ger ett effektivt skydd mot mygg i minst 8 timmar.